Cele patru fețe ale Lenovo ThinkPad T430
H este detés
Evaluare
Familia ThinkPad T430 de la Lenovo oferă cele mai multe dintre valorile mărcii: o carcasă excelentă, robustă, calitate superioară a asamblării și utilizare a materialului, durabilitate și o multitudine de caracteristici care acoperă fiecare detaliu. Tastatura clasică, pe de altă parte, trebuie să-și ia rămas bun și aici nu credem cu adevărat argumentele Lenovo conform cărora iluminarea din spate ar fi atât de importantă. Pentru că am văzut înainte cu X230 că structura foarfecii de sub butoane este mai simplă decât înainte, cu mai puține piese, deci există șanse mari să fie mai ieftină. Confortul său la presiune este bun, cel mai bun din categoria sa, dar rămâne în urma predecesorului său. În plus, chiar și panourile de afișare de calitate superioară pot fi criticate.
Cel mai important fapt pe care l-am aflat în analiza fiecărui model este că T430i mai ieftin este complet identic cu T430, cu excepția componentelor hardware, a primit toată calitatea și extra corporativ, doar opțiunile sale de configurare sunt mai slabe. Dacă putem găsi un model care să răspundă nevoilor noastre, putem presupune în siguranță și chiar și cei mai curajoși pot începe să caute un panou de afișare T430 cu rezoluție mai mare sau chiar o tastatură iluminată pe internet. Am cheltui mai ales pe SSD-uri după cumpărare.
Clasicul T430 continuă să fie unul, dacă nu cel mai stabil model din întreaga lume a notebook-urilor, o sarcină reală care nu-i va dezamăgi utilizatorul. În ceea ce privește răcirea, totuși, nu am fost pe deplin mulțumiți de aceasta, dar s-ar putea întâmpla ca în specimenul de testare care a fost folosit puțin, care supraviețuise multor demonstrații, ventilatorul să fie distorsionat de ventilator, care a fost înclinat din cauza la tratamentul dur. În afară de acest mic dolar, acest notebook este cu siguranță pe placul nostru și am găsit primele patru afișaje în el.
Nu este o coincidență faptul că cei mai scumpi patru membri ai T430 sunt T430 ușor subțiat. La doar patru milimetri, slăbirea și greutatea cu 376 de grame mai puțin nu par prea mult la prima audiere, dar când sunteți pe drum, fiecare milimetru și gram contează. Oricine în această situație care solicită funcționalitate completă de la un notebook va face cel mai bine cu acest model, chiar dacă este mai scump decât celelalte. Am alege cu un afișaj de 1600x900, IGP și cel mai mic hard disk posibil, ar include imediat un SSD și o altă baterie în punga de notebook-uri de lângă fabrica nu atât de mare. Rare ca un corb alb, dar dacă te uiți atent la piață, poți găsi o versiune mai ieftină a T430-urilor numită T430si.
Ultrabook-ul familiei ThinkPad T430, T430u, se află într-o situație destul de interesantă. Nu este mai ușor decât T430s, iar greutatea suplimentară de 5 mm nu este neapărat suficientă pentru a compensa conectorul de andocare lipsă, unitatea optică detașabilă, cititorul SmartCard și tastatura mai bună, plus procesorul T430u de 17 wați funcționează mai lent. Pe de altă parte, T430u (în afară de CPU) cu aceeași configurație este cu o sută de mii de forinți mai ieftin decât T430s sau celălalt Ultrabook serios al Lenovo, X1 Carbon. Și astfel devine destul de interesant ThinkPad T430u, deci clasicul T430-aduce și subțire, dar cu drepturi depline T430s-similar cu recomandat merită un titlu de la noi, în timp ce este mai ieftin ThinkPad T430i și recomandat mai ales.
- Cele patru fețe ale Lenovo ThinkPad T430 - PROHARDWARE! Test de caiet
- ASUS ZenBook UX333 a bifat toate PROHARDWARE! Test de caiet
- Centrală portabilă portabilă Acer ConceptD 7 Pro - PROHARDWARE! Test de caiet
- Acer Predator Triton 500 jucători de generația a noua - PROHARDWARE! Test de caiet
- Asus Transformer Book TX300 Transformer Artist - PROHARDWARE! Test de caiet